Blokuj porno na Androida za pomocą BlockerX – Zamknij porno na dobre
Jeśli jesteś użytkownikiem Androida, BlockerX może pomóc w blokowaniu treści dla dorosłych na Twoim urządzeniu mobilnym. Po skonfigurowaniu BlockerX na telefonie możesz chronić się przed wszystkimi treściami dla dorosłych za pomocą jednego przełącznika, który możesz WŁĄCZYĆ lub WYŁĄCZYĆ.
Bloker może również wymusić bezpieczne wyszukiwanie w głównych wyszukiwarkach, takich jak Google i Bing. Możesz także zaprosić znajomego, aby działał jako Twój partner w zakresie odpowiedzialności, aby ułatwić Ci osiągnięcie swoich celów.
Darmowe funkcje
Skutecznie blokuj porno na Androida
BlockerX ma pojedynczy przełącznik, który może blokować dowolną formę treści dla dorosłych na twoim urządzeniu. Wcześniejsze
Blokuj strony internetowe / aplikacje / słowa
BlockerX może zablokować do 10 stron internetowych / aplikacji / słów w bezpłatnej wersji. Subskrypcja Premium może blokować nieograniczoną liczbę stron internetowych / aplikacji / słów.
Bezpieczne wyszukiwanie
Istnieje oddzielny przełącznik filtra zawartości Androida, którego można użyć do wymuszenia bezpiecznego wyszukiwania w wyszukiwarkach, takich jak Google i Bing. Bezpieczne wyszukiwanie odfiltrowuje z wyników wyszukiwania treści / witryny dla dorosłych.
Blokuj nieobsługiwane przeglądarki
Zablokuj wszystkie inne sposoby dostępu do treści dla dorosłych.
Zablokuj wyszukiwanie obrazów / wideo
Brak dostępu do zdjęć lub filmów dla dorosłych.
Funkcje premium
Zapobiegaj odinstalowaniu
Zamyka wszystkie sposoby, w jakie możesz ominąć blokera.
Partner odpowiedzialny
Miej zaufanego przyjaciela, który będzie cię rozliczał podczas podróży.
Bardziej rygorystyczne blokowanie
Następny poziom blokowania zapewniający dodatkową ochronę.
Blokuj nowo zainstalowane aplikacje
Kolejna tarcza ochronna między Tobą a treściami dla dorosłych.
Synchronizuj między urządzeniami
Jedno kliknięcie, aby przenieść ustawienia na różne urządzenia.
Bez reklam
Pożegnaj się z irytującymi reklamami.
Niestandardowa wiadomość
Wyświetlaj wiadomości motywacyjne lub inne wiadomości, które chcesz, na ekranie bloku.
Niestandardowy adres URL przekierowania
Możesz teraz wybrać adres URL, który chcesz otworzyć, klikając przycisk „Wstecz” na ekranie blokowania.