BlockerX

Si funksionon bllokuesi pornografik i BlockerX?

Regjistrohu

Regjistrohuni për një llogari falas BlockerX. Me këtë llogari, ju mund të përdorni cilindo nga ofertat falas të BlockerX nëpër platforma.

arrow-r

Pasi të regjistroheni, mund të shkarkoni ofertat falas të BlockerX në pajisjet tuaja (kompjuterë dhe telefona celularë).

Instaloj

arrow-l

Pasi të regjistroheni, mund të shkarkoni ofertat falas të BlockerX në pajisjet tuaja (kompjuterë dhe telefona celularë).

Setup

Vendosni aplikacionet e BlockerX në pajisjet tuaja duke azhurnuar preferencat tuaja. BlockerX tani do të bllokojë përmbajtjen e të rriturve në të gjitha pajisjet tuaja. Udhëtimi juaj për të braktisur pornograpinë tani është më i lehtë me BlockerX të instaluar në pajisjet tuaja.

arrow-r

Ju mund të blini abonimin tonë premium për ta bërë më të lehtë largimin nga pornografia. Sidoqoftë, kjo është opsionale, ju gjithashtu mund të përdorni produkte BlockerX falas. Disa nga përfitimet e abonimit të primit përfshijnë: mbrojtje më të fortë me partnerin e llogaridhënies, kufizime më të rrepta për të siguruar që bllokuesi nuk mund të fiket në pajisjet dhe sinkronizimi automatik i listës suaj të bllokuar nëpër pajisje.

Blerje Premium (opsionale)

arrow-l

Ju mund të blini abonimin tonë premium për ta bërë më të lehtë largimin nga pornografia. Sidoqoftë, kjo është opsionale, ju gjithashtu mund të përdorni produkte BlockerX falas. Disa nga përfitimet e abonimit të primit përfshijnë: mbrojtje më të fortë me partnerin e llogaridhënies, kufizime më të rrepta për të siguruar që bllokuesi nuk mund të fiket në pajisjet dhe sinkronizimi automatik i listës suaj të bllokuar nëpër pajisje.

Kontaktoni partnerin e llogaridhënies

Braktisja e pornos mund të jetë një udhëtim i vështirë. Një mik i cili mund të ju mbështesë dhe ju mbajë përgjegjës do të shkojë shumë përpara për të siguruar që të keni sukses. Ju mund të shtoni një mikun tuaj si një partner përgjegjës. Pasi të keni një partner përgjegjës, do t’ju duhet leja e tij / saj për të çaktivizuar bllokuesin.