BlockerX

BlockerX - Bllokuesi më i fuqishëm i Porno në Chrome

BlockerX është gjithashtu një shtesë e Chrome për të bllokuar faqet e internetit me përmbajtje të rritur dhe për të mbajtur shfletimin tuaj të pastër. Highlyshtë shumë efektive në bllokimin e faqeve të internetit me përmbajtje për të rritur. Përdoret më së miri duke instaluar aplikacionin Mac OS / aplikacionin Windows në kompjuterin tuaj. Të dyja këto aplikacione së bashku do ta mbajnë pornografinë larg kompjuterit tuaj.

Karakteristika falas

Bllokues pornografi Google Chrome

Zgjatja BlockerX e kromit ka një ndryshim për të ndezur dhe fikur bllokimin e përmbajtjes së të rriturve. Nëse ky aktivizim është aktivizuar, faqet e internetit të të rriturve janë bllokuar në Chrome. Gjithashtu siguron që në motorët e kërkimit si Google dhe Bing, përmbajtja e qartë filtrohet.

Bllokimi specifik i faqeve të internetit / fjalëve kyçe

Me këtë shtrirje bllokues porno, faqet e internetit të veçanta mund të bllokohen duke i futur ato në listën e faqeve të internetit që duhet të bllokohen. Uebfaqet gjithashtu mund të bllokohen bazuar në fjalë / fraza. Kur shtoni një fjalen, çdo uebfaqe që ka këtë fjalen do të bllokohet gjithashtu.

Karakteristikat Premium

Partneri i llogaridhënies

Ju mund të shtoni ID e emailit të një shoku që mund të veprojë si partneri juaj i përgjegjësisë. Pasi të shtohet një partner përgjegjës, do t'ju duhet leja e partnerit tuaj të përgjegjësisë për të çaktivizuar bllokuesin. Për të çaktivizuar bllokuesin, duhet të futet një kod hyrjeje i cili i dërgohet partnerit tuaj të përgjegjësisë.

Sinkronizoni listën e sendeve të bllokuara

Uebfaqet / fjalët kyçe që bllokoni automatikisht sinkronizohen në pajisjet e tjera. Në këtë mënyrë, nëse ndryshoni pajisjen tuaj, artikujt tuaj të bllokuar sinkronizohen automatikisht.

Artikujt e pakufizuar mund të bllokohen

Me premium, numri i pakufizuar i faqeve të internetit / fjalëve mund të bllokohet.

Një jetë e lumtur, pa pornografi është në pritje, pa rrezik.

Kemi një gjykim falas 3 ditor dhe nuk keni asgjë për të humbur.

Nëse sistemi bllokues pornografik BlockerX nuk ju ndihmon, ju mund të anuloni pajtimin tuaj brenda periudhës së provës dhe nuk do të ngarkoheni.

Lehtë për tu vendosur

Punon nëpër platforma në mbi 3 pajisje

Pricemimi i ulët prej 5,99 $ në muaj

Rreziku zero

Një jetë e lumtur, pa pornografi është në pritje, pa rrezik.

Lehtë për tu vendosur

Punon nëpër platforma në mbi 3 pajisje

Kemi një gjykim falas 3 ditor dhe nuk keni asgjë për të humbur.

Pricemimi i ulët prej 5,99 $ në muaj

Rreziku zero

Nëse BlockerX nuk ju ndihmon, ju mund të anuloni pajtimin tuaj brenda periudhës së provës dhe nuk do të paguani.