BlockerX

Pyetjet e bëra më shpesh rreth BlockerX

Sa kushton BlockerX?

BlockerX aktualisht kushton 5,99 USD / muaj nëse shkoni për një mundësi faturimi mujore. Kemi zbritje tërheqëse nëse zgjidhni opsione vjetore / gjysmë-vjetore të faturimit.

Po sikur ta përdor BlockerX dhe nuk më pëlqen?

Ne ofrojmë një provë 3 ditore falas për ju për të parë vlerën që ofron BlockerX. Nëse anuloni pajtimin tuaj para se të përfundojë prova falas 3 ditore, nuk do t'ju paguhet.

A funksionon BlockerX në laptopin tim?

BlockerX ka produkte për kompjuterë. Do të duhet të instaloni shtrirjen tonë të kromit së bashku me aplikacionin tonë Windows / Mac OS për të bllokuar përmbajtjen e të rriturve në kompjuterët tuaj.

Si mund të kontaktoj ekipin e BlockerX nëse kam nevojë për ndihmë?

Ekipi i BlockerX mund të arrihet në support@blockerx.org

Pse nuk jeni produktet tuaja falas?

BlockerX ofron një model freemiumi. Që do të thotë, disa nga tiparet tona janë të lira për t'u përdorur ndërsa disa veçori të përparuara kërkojnë një premium.