BlockerX

BlockerX - Blloko faqet e internetit me Porno në Windows 10

BlockerX mund të ndihmojë në bllokimin e faqeve të internetit në Windows 10 të cilat kanë përmbajtje për të rritur. Në mënyrë që kjo të funksionojë, ju do të duhet të instaloni shtesën BlockerX të kromit dhe më pas, përdorni aplikacionin e Windows së bashku. Për të përdorur këtë kërkesë, ju duhet një pajtim premium i BlockerX.

Karakteristikat

Punon me shtrirjen e Chrome

BlockerX për Windows kërkon shtrirje Chrome në mënyrë që të bllokojë në mënyrë efektive faqet e internetit në PC.

Bllokimi i shfletuesve të ndryshëm nga Chrome

BlockerX për Windows bllokon të gjithë shfletuesit përveç Chrome p.sh. ajo do të bllokojë Microsoft Edge. Nëse hapet ndonjë shfletues tjetër përveç BlockerX, shfaqet një dritare bllokimi, duke parandaluar hyrjen në atë shfletues.

Një jetë e lumtur, pa pornografi është në pritje, pa rrezik.

Kemi një gjykim falas 3 ditor dhe nuk keni asgjë për të humbur.

Nëse sistemi bllokues pornografik BlockerX nuk ju ndihmon, ju mund të anuloni pajtimin tuaj brenda periudhës së provës dhe nuk do të ngarkoheni.

Lehtë për tu vendosur

Punon nëpër platforma në mbi 3 pajisje

Pricemimi i ulët prej 5,99 $ në muaj

Rreziku zero

Një jetë e lumtur, pa pornografi është në pritje, pa rrezik.

Lehtë për tu vendosur

Punon nëpër platforma në mbi 3 pajisje

Kemi një gjykim falas 3 ditor dhe nuk keni asgjë për të humbur.

Pricemimi i ulët prej 5,99 $ në muaj

Rreziku zero

Nëse BlockerX nuk ju ndihmon, ju mund të anuloni pajtimin tuaj brenda periudhës së provës dhe nuk do të paguani.