BlockerX

BlockerX - Porno bllokues për Mac OSX

BlockerX bllokuesi porno për Mac mbron kompjuterin tuaj Apple nga përmbajtja e të rriturve. Aplikimi BlockerX Mac do t’ju kërkojë të instaloni gjithashtu zgjerimin BlockerX Chrome në shfletuesin tuaj të kromit. Gjithashtu, do të përdorni shfletuesin Chrome për të gjitha nevojat tuaja të shfletimit. Për të përdorur këtë kërkesë për të bllokuar faqet në Mac, ju duhet një pajtim premium i BlockerX.

Karakteristikat

Punon me shtrirjen e Chrome

BlockerX bllokuesi porno për Mac kërkon një shtesë të Chrome. Pasi të instalohet shtesa e kromit, të dyja këto aplikacione së bashku do t'ju mbrojnë nga përmbajtja e të rriturve.

Bllokimi i shfletuesve të ndryshëm nga Chrome

Kjo aplikacion për të bllokuar faqet e internetit në Mac do t'ju lejojë të përdorni shfletuesin Chrome. Kjo do të sigurojë që nuk ka mënyra për të anashkaluar bllokuesin. Kjo për shkak se Chrome është e mbrojtur nga përmbajtja e të rriturve me shtrirjen Chrome.

Një jetë e lumtur, pa pornografi është në pritje, pa rrezik.

Kemi një gjykim falas 3 ditor dhe nuk keni asgjë për të humbur.

Nëse sistemi bllokues pornografik BlockerX nuk ju ndihmon, ju mund të anuloni pajtimin tuaj brenda periudhës së provës dhe nuk do të ngarkoheni.

Lehtë për tu vendosur

Punon nëpër platforma në mbi 3 pajisje

Pricemimi i ulët prej 5,99 $ në muaj

Rreziku zero

Një jetë e lumtur, pa pornografi është në pritje, pa rrezik.

Lehtë për tu vendosur

Punon nëpër platforma në mbi 3 pajisje

Kemi një gjykim falas 3 ditor dhe nuk keni asgjë për të humbur.

Pricemimi i ulët prej 5,99 $ në muaj

Rreziku zero

Nëse BlockerX nuk ju ndihmon, ju mund të anuloni pajtimin tuaj brenda periudhës së provës dhe nuk do të paguani.