BlockerX

Blloko pornografinë në iPhone - BlockerX iOS

Nëse keni një pajisje iOS, BlockerX mund të bllokojë porno në iPhone dhe iPad. Sapo VPN të jetë i ndezur, ai do të bllokojë qasjen në çdo formë të faqes së internetit për të rritur. Ai gjithashtu do të detyrojë kërkimin e sigurt në motorët e kërkimit si Google dhe Bing. Ju lutemi vini re se pas provës falas prej 3 ditësh, do të jetë e nevojshme një abonim mujor për të vazhduar përfitimet e BlockerX.

Karakteristikat

Bllokues porno iOS

BlockerX ka një ndërprerës të vetëm, i cili mund të bllokojë çdo formë të përmbajtjes së të rriturve në pajisjen tuaj. Nëse po pyesni sesi të bllokoni pornografinë në iPhone, atëherë nuk ka qenë më lehtë.

Safesearch - Filtër i përmbajtjes për iPhone

A jeni i shqetësuar për ekspozimin ndaj përmbajtjes së qartë të të rriturve në motorët e kërkimit? Sapo të aktivizohet bllokimi i bllokimit të të rriturve, i gjithë kërkimi i sigurt zbatohet në motorët e kërkimit. Kur kërkimi i sigurt është i detyruar, çdo uebfaqe / media e qartë e të rriturve në rezultatet e kërkimit filtrohet.

Një jetë e lumtur, pa pornografi është në pritje, pa rrezik.

Kemi një gjykim falas 3 ditor dhe nuk keni asgjë për të humbur.

Nëse sistemi bllokues pornografik BlockerX nuk ju ndihmon, ju mund të anuloni pajtimin tuaj brenda periudhës së provës dhe nuk do të ngarkoheni.

Lehtë për tu vendosur

Punon nëpër platforma në mbi 3 pajisje

Pricemimi i ulët prej 5,99 $ në muaj

Rreziku zero

Një jetë e lumtur, pa pornografi është në pritje, pa rrezik.

Lehtë për tu vendosur

Punon nëpër platforma në mbi 3 pajisje

Kemi një gjykim falas 3 ditor dhe nuk keni asgjë për të humbur.

Pricemimi i ulët prej 5,99 $ në muaj

Rreziku zero

Nëse BlockerX nuk ju ndihmon, ju mund të anuloni pajtimin tuaj brenda periudhës së provës dhe nuk do të paguani.