BlockerX

Bllokoni Porno në Android me BlockerX - Porno Porno për mirë

Nëse jeni përdorues i Android, BlockerX mund të ndihmojë në bllokimin e përmbajtjes së të rriturve në pajisjen tuaj mobile. Pasi të vendosni BlockerX në telefonin tuaj, mund të mbroheni nga të gjitha përmbajtjet e të rriturve me një ndërprerës të vetëm që mund ta ndizni ose fikni.

Bllokuesi gjithashtu mund të detyrojë kërkimin e sigurt në motorët e kërkimit të mëdha si Google dhe Bing. Ju gjithashtu mund të ftoni një mik të veprojë si partneri juaj i përgjegjësisë për të siguruar që ju ta bëni më të lehtë arritjen e qëllimeve tuaja.

Karakteristika falas

Blloko efektivisht pornografinë në Android

BlockerX ka një ndërprerës të vetëm, i cili mund të bllokojë çdo formë të përmbajtjes së të rriturve në pajisjen tuaj.

Blloko faqet e internetit / aplikacionet / fjalët

BlockerX mund të bllokojë deri në 10 faqe interneti / aplikacione / fjalë në versionin falas. Abonimi Premium mund të bllokojë një numër të pakufizuar faqesh në internet / aplikacione / fjalë.

Kerkim i sigurte

Ekziston një ndryshim i veçantë i filtrit të përmbajtjes Android i cili mund të përdoret për të detyruar kërkimin e sigurt në motorët e kërkimit si Google dhe Bing. Kërkimi i sigurt filtron përmbajtjet / faqet e internetit të qarta të të rriturve nga rezultatet e kërkimit.

Bllokoni shfletuesit e pambështetur

Bllokoni të gjitha mënyrat e tjera të qasjes në përmbajtjen e të rriturve.

Blloko kërkimin e figurës / videove

Nuk ka qasje në ndonjë imazh ose video të rritur.

Karakteristikat Premium

Parandaloni çinstalimin

Mbyll të gjitha mënyrat me të cilat mund të anashkaloni bllokuesin.

Partneri i llogaridhënies

Keni një mik të besueshëm i cili do t'ju mbajë përgjegjës gjatë udhëtimit tuaj.

Bllokim më i rreptë

Niveli tjetër i bllokimit për të marrë atë mbrojtje shtesë.

Bllokoni aplikacionet e instaluara rishtas

Një tjetër mburojë mbrojtëse midis jush dhe përmbajtjes së të rriturve.

Sinkronizo në të gjitha pajisjet

Një klik për të sjellë cilësimet tuaja në pajisje të ndryshme.

Pa reklama

Thuaj lamtumirë reklamave të bezdisshme.

Një jetë e lumtur, pa pornografi është në pritje, pa rrezik.

Lehtë për tu vendosur

Punon nëpër platforma në mbi 3 pajisje

Kemi një gjykim falas 3 ditor dhe nuk keni asgjë për të humbur.

Pricemimi i ulët prej 5,99 $ në muaj

Rreziku zero

Nëse BlockerX nuk ju ndihmon, ju mund të anuloni pajtimin tuaj brenda periudhës së provës dhe nuk do të paguani.