BlockerX

Sistemi # 1 Porno bllokues për t'ju ndihmuar të hiqni dorë Porno Tani.

Bllokuesi i fundit i faqes pornografike për të ndihmuar në udhëtimin tuaj të jeni pa pornografi.

front-availability
devices-front
0 +
Përdoruesit
0
Vlerësimi i dyqanit të Google Play
0 Million+
Përmbajtja e shpërndarë është e bllokuar

Porno është e vështirë të shuhet. Ju keni nevojë për një aleat të fortë.

Braktisni pornografinë, me një sistem të plotë bllokues porno.

Po mendoni se si të ndaloni së shikuari porno për mirë?
BlockerX mund t'ju japë mjetet për t'ju ndihmuar të kapërceni sistematikisht këtë problem.

Bllokim

Aspekti më i rëndësishëm i heqjes dorë është të hiqni çdo formë të qasjes në pornografi. Kjo është ajo ku funksionimi i fuqishëm i bllokimit i BlockerX ndihmon duke bllokuar të gjitha faqet pornografike. Ajo funksionon nëpër platforma të ndryshme.

Përgjegjësi

Heqja dorë mund të jetë shumë e vështirë vetë. Prandaj, ne ju bashkojmë me një mikun tuaj, të quajtur partner përgjegjës. Shoku juaj ju ndihmon të qëndroni të përgjegjshëm ndaj qëllimeve tuaja.

Mbështetje nga bashkëmoshatarët

Ju mund të bisedoni me bashkëmoshatarët për të marrë mbështetje dhe inkurajim gjatë udhëtimit tuaj. Ndihmon gjithashtu të qëndroni të motivuar dhe të ndajnë përvojat e njëri-tjetrit për këtë.

Projektuar për t'ju ndihmuar të fitoni!

Të gjitha pajisjet

BlockerX punon në të gjitha platformat kryesore, duke siguruar që nuk jeni i ekspozuar ndaj përmbajtjes së të rriturve në ndonjë nga pajisjet tuaja.

BlockerX punon në të gjitha platformat kryesore, duke siguruar që nuk jeni i ekspozuar ndaj përmbajtjes së të rriturve në ndonjë nga pajisjet tuaja.

BlockerX punon në të gjitha platformat kryesore, duke siguruar që nuk jeni i ekspozuar ndaj përmbajtjes së të rriturve në ndonjë nga pajisjet tuaja.

Gjithëpërfshirës

Zgjidhja jonë gjithëpërfshirëse përfshin, përveç bllokimit të përmbajtjes xxx, ju keni përgjegjësi nga miqtë dhe mbështetje nga bashkëmoshatarët. Plus, ne po shtojmë vazhdimisht karakteristika inovative për t'i ndihmuar përdoruesit tanë të fitojnë.

Mbështetje aktive e klientit

Pyetje / çështje? Ne jemi gjithmonë të gatshëm për të ndihmuar! Ne kemi shumë kujdes që të sigurojmë që secila pyetje të adresohet brenda 24 orëve.

Farë duhet të thonë përdoruesit tanë.

Një jetë e lumtur, pa pornografi është në pritje, pa rrezik.

Kemi një gjykim falas 3 ditor dhe nuk keni asgjë për të humbur.

Nëse sistemi bllokues pornografik BlockerX nuk ju ndihmon, ju mund të anuloni pajtimin tuaj brenda periudhës së provës dhe nuk do të ngarkoheni.

Lehtë për tu vendosur

Punon nëpër platforma në mbi 3 pajisje

Pricemimi i ulët prej 5,99 $ në muaj

Rreziku zero

Një jetë e lumtur, pa pornografi është në pritje, pa rrezik.

Lehtë për tu vendosur

Punon nëpër platforma në mbi 3 pajisje

Kemi një gjykim falas 3 ditor dhe nuk keni asgjë për të humbur.

Pricemimi i ulët prej 5,99 $ në muaj

Rreziku zero

Nëse sistemi bllokues pornografik BlockerX nuk ju ndihmon, ju mund të anuloni pajtimin tuaj brenda periudhës së provës dhe nuk do të ngarkoheni.

Në dispozicion:

platforms